"Алтакеш" ЕООД  е дружество с ограничена отговорност, регистрирано през 2007 г. като правоприемник на ЕТ "Валери Цочев" в град Русе.
Компанията е сред водещите търговци на фискални и ПОС устройства , упълномощен патньор на всички производители в страната. В нейният актив са богата гама от устройства - касови апарати с фискална памет, фискални и ПОС принтери, баркод скенери и везни предназначени както за българския, така и за външни пазари.  Функционален дизайн, качество и надеждност са основните параметри характеризиращи продаваните продукти.
АЛТАКЕШ ЕООД е лицензирана фирма с предмет на дейност:
Доставка, сервиз на касови апарати, фискални системи и електронни везни одобрени за България и Европейския съюз. Предлагаме софтуер необходим за продажба в магазини, ресторанти и складове снабден с богат набор от справки и отчети необходими за улесняване на вашето счетоводство. Извършваме доставка на широка гама от компютри, монитори, POS терминали с TouchScreen дисплеи, периферни устройства, нови и втора употреба. Доставка на касови ролки и други консумативи. Извършваме смяна на памет и модел на фискални устройства. Обслужване на гаранционни и извънгаранционни фискални/нефискални устройства и компютърни системи от висококвалифицирани специалисти. Сключване на договори за абонаментно обслужване според българското законодателство. В дейността ни влиза и изработка на различни видове фирмени печати.
АЛТАКЕШ гарантира максимална надеждност на своите продукти и услуги!

АЛТАКЕШ-ЕООД гр.Русе, ул. "Панайот Хитов" 51 бл."Обединение" вх. 3